Over REZ Dakveiligheid B.V.

De risico’s die mensen lopen bij werken op hoogte zijn zo groot, dat het niet mogelijk is om zonder veiligheidsvoorzieningen veilig te werken. Wanneer mensen onbeschermd op hoogte werken is er ruim vier maal zoveel kans op een dodelijk ongeval. Belangrijker dan welke voorziening dan ook is het risicobewustzijn van de mensen die op hoogte werken. REZ Dakveiligheid B.V. levert daarom niet alleen de allerbeste veiligheidsvoorzieningen zoals collectieve en individuele valbeveiliging maar zet zich ook in voor een gezond risicobewustzijn. Het is ons doel om veilig werken op daken op de meest eenvoudige manier mogelijk te maken.

Totaaloplossing voor valbeveiliging op platte daken
REZ Dakveiligheid B.V. staat voor een pragmatische no-nonsens aanpak van valgevaar op platte en licht hellende daken. Dit vertaalt zich in een aantal zelfontworpen, innovatieve producten die superieur zijn in kwaliteit en doelmatigheid. Daarnaast heeft REZ Dakveiligheid B.V. een selectief aantal partners uitgekozen om mee samen te werken. Zo is REZ Dakveiligheid B.V. in staat om met een eerlijke en servicegerichte aanpak uw dak, tegen de scherpste prijs, te voorzien van valbeveiliging. REZ Dakveiligheid B.V. werkt bovendien altijd conform de van toepassing zijnde wetgeving en normen. Wij ondersteunen u als klant van begin tot eind en houden rekening met uw budget. Uw belang staat bij ons voorop.

Betaalbaar
Het is voor REZ Dakveiligheid B.V. onacceptabel dat er nog steeds mensen om financiële redenen, onbeveiligd op hoogte werken. REZ Dakveiligheid B.V. streeft ernaar door middel van innovatie in ontwerp, productieproces en organisatie de prijzen van haar producten continue te verscherpen. Uiteraard doet REZ Dakveiligheid B.V. dit zonder in te leveren op kwaliteit.

Maatwerk
REZ Dakveiligheid B.V. is zowel leverancier als producent van valbeveiligingsproducten. Het overgrote deel van de producten wordt onder eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is het voor REZ Dakveiligheid B.V. mogelijk om flexibel in te gaan op vragen uit de markt en passende oplossingen aan te bieden.

REZ Dakveiligheid B.V.:

  •  Eigen productlijn valbeveiliging 
  •  Kwaliteit conform wetgeving
  •  Snelle levertijden
  •  Van tekening tot montage
  •  Beste prijs-kwaliteitverhouding
  •  Klantgerichte en transparante aanpak

Downloads